Outdoor For All Seasons

Met meer dan 20 jaar ervaring als feestverzorger is het al die jaren onze passie om Sfeer en Gezelligheid te creëren. Deze Passie willen wij met jullie delen zodat ook jullie een een gezellig feest kunnen geven of het gewoon gezellig maken met een hapje & een drankje en dit het hele jaar door. Want van Sfeer & Gezelligheid kom je in een GOOD MOOD. Hierdoor hebben wij de beslissing genomen om in 2017 te starten met het verdelen van TOP-producten waar wij ook al jaren voordien mee werken. Wij verdelen dan ook enkel producten waar wij voledig achter staan en dus niet alleen denken aan gemakkelijk verkoopbare merkproducten. 

Ook bedrijven kunnen van onze Passie genieten. Door een mooie Brand op je tent te laten drukken kunt ook u uw Passie doorgeven aan uw klanten en dit ook het hele jaar door.

Dus OUTDOOR FOR ALL SEASONS

Zomerse avonden, gezellige winteravonden, grote ruimtes, kleine hoekjes.

Wij helpen je graag om de sfeer te creëren die jij wil! Een juist opgestelde tent, de gezellige warmte van een terrasverwarmer, de vuurschaal die zorgt voor knetterend vuur. Wij hebben vast en zeker verschillende dingen in ons assortiment om je op weg te helpen.

Dus OUTDOOR FOR ALL SEASONS

Als koken kunst wordt, en jij een kunstenaar, dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar!

Met onze BBQ’S kan je meer dan enkel een stukje vlees bakken. Ieder toestel heeft zijn eigen speciale kenmerken.

Door onze ervaring met de vele Barbecuefeesten, Barbecueworkshops & Barbecuekampioenschappen kunnen wij jullie op weg helpen met Tips & Advies.

Samen vinden we vast een Barbecue dat helemaal aansluit bij jouw verwachtingen.

Dus OUTDOOR FOR ALL SEASONS

Logo

"Kwaliteitsmateriaal, goede sfeer en lekker eten maakt je beste feest...het hele jaar door."